PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 21. marec 2018

21:30 - Večeri Društva kulturologov Kult.Co
Benefit Koncert za Simpozij Post-resničnost o resnici

Društvo kulturologov Kult.co v mesecu aprilu organizira tradicionalni kulturološki Simpozij Post-resničnost o resnici. Da pa bi lahko slednjega izpeljali brez večjih težav, moramo prestopiti prvo oviro na dolgi poti do zmage – zavoljo česar smo se odločili organizirati Benefit concert. Na dogodku boste lahko priča novopečenim glasbenim navdušencem, ki iz srca in ljubezni do glasbe izvajajo tako in drugačno »mišungo« vsega poslušljivega, privlačnega, plesnega in konec koncev napornega.

Skupina Sam doma w/ kontraband, katere pevec Ian Vincent je med drugim nastopal tudi na slovenskem etno festivalu Floathing Castle, nas bo kot prva popeljala v vode nerazumljivega. Nastopu bo sledil set ustaljenega rezidenta K4, ki vztrajno podžiga dancefloor na dogodkih Just a dance – Elovetrica, za tem pa prihaja prvič na oder Metelkove koncert nove, še neizoblikovano – fluidne funk/soul slovenske skupine Gradient. Da vrhunca večera ne bomo dočakali pred polnočjo bo poskrbel Glitteris, z kdo ve katerim shizofrenim setom, za potrditev bipolarnosti dogodka pa bo poskrbela R36, ki nas bo odpeljala v drugo galaksijo.

Vljudno vabljeni na pogovor o simpoziju, pa tudi na pogovor o ne-simpoziju, na ples in predvsem obilo užitkov ob novem in neslišanem!

P.S. There will be special guests.

Music policy: Funk, soul, alternative, new wave, breakbeat, techno…

 

R36: https://soundcloud.com/r36-1

Elovetric: https://soundcloud.com/elovetric

Glitteris: https://radiostudent.si/glasba/dj-seansa/glitteris

Gradient&Sam doma w/ kontraband: It's a process..« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz