PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 9. marec 2018

23:00 - Festival Rdeče zore
DJane Ninabelle (Slo), DJane Noir (Slo)

NinaBelle (Nina Kodrič) je klasično izobražena flavtistka. Diplomirala je na ljubljanski Akademiji za glasbo, po izobraževanju na področju jazz improvizacije v Rotterdamu in Celovcu pa je kot didžejka, vokalistka in piska nadaljevala raziskovanje elektronskega večzvočja.  Z Nino Hudej tvorita duo, katerega najnovejši projekt je elektronski live act Warrego Valles, s katerim sta le z nekaj nastopi, glasbenimi videi in malo ploščo Location Off, izdano pri spletni založbi Kamizdat, v preteklem letu uspeli dodobra razburkati slovensko elektronsko podtalje. Njun debitantski album Botox, ki sta ga pripravljali v zadnjem letu, bo izdan prvega marca letos.

 
 
Noir (Tanja Grmovšek) je ena izmed izvirnejših didžejk nove generacije, ki je razvila prepoznaven slog. Zanjo je značilna eklektičnost, mešanje različnih elektronskih žanrov – od trip hopa, ambientala, deep house in trancea do trših elektronskih ritmov, pri njenih setih pa do izraza prihaja njeno široko poznavanje različnih zvrsti glasbe in izrazit občutek za prefinjenost. Svoje izkušnje je poleg številnih nastopov pridobivala tudi na različnih DJ delavnicah, na primer New blood v Klubu K4.
 
 
DJ program: 2 evra


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz