PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 24. november 2018

21:00 - Kvlt ov Seitan
ROTTEN COLD (At) + DICKLESS TRACY + GLISTA

 ROTTEN COLD

Avstrijski Rotten Cold drgnejo strune že od leta 2000, svoj zvok pa opisujejo kot apokaliptično deathgrind opustošenje. Hitro, jezno, heavy, začinjeno z grooveom in kančnom crusta za začimbo. Izdali so preprosto preveč raznih demov, splitov in kompilacij, da bi se nam jih dalo preštet (poslali pa so cel seznam, ki ne bo priložen). Zadnja izdaja je split z Distaste z leta 2016. Prvič v Gromki!

www.facebook.com/rottencold/
https://rotten-cold.bandcamp.com/


DICKLESS TRACY

Že poznamo, vemo vse. Kot vedno bo tudi tokrat nekje med brutalnim, agresivnim, bizarnim in zabavnim. Aja kaj, ne poznate še Dickless Tracy? Sori, nihče vam ne verjame. Vseeno dva linka, za vsak slučaj.

https://www.facebook.com/dicklesstracygrind/
https://onparoleprod.bandcamp.com/album/paroxysm-of-disgust


GLISTA

Glista nam bodo predstavili svoj prvi album, fuck yeah! Ker vemo, da linkov ne klikate zares, prilagamo besedilo z njihove facebook strani:
Glista je iz jajčeca pokukala decembra 2015. Po skoraj točno letu ustvarjanja, dopolnjevanja postave in celo testnem nastopu, sledi prvi koncert v polni zasedbi. Skupina do konca septembra 2017 beleži pestro koncertno obdobje, z nastopi po večini aktualnih slovenskih alternativnih prizorišč in tudi nekaj festivalih. Po koncu poletne sezone je prišel čas za umik v zaklonišče in poliranje vratov ter lomljenje palčk v pripravi na snemanje prvega albuma. Proces nekoliko pretrese odhod bobnarja, vendar skupina dela naprej. Po daljšem iskanju se jim končno pridruži nov bobnar, kemija opravi svoje, delo steče dalje s tempom, močno nad pričakovanim in tako postavijo datum povratka na april.
Glasbena superpozicija punka in metala, odraz širokega spektra vplivov old school hc-punk, crust, death-, thrash- , black metal skupin in nenazadnje tudi nekaj klasične glasbe ter kanček diska, je Glisto postavila na oder skupaj s predstavniki različnih žanrov, med drugim Ratos de Porao, Nula Osta, Bolesno Grinje, Extreme Smoke 57, Noctiferia, ... 

https://www.facebook.com/GlistaGrindcore/
https://glista.bandcamp.com/releases« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz