PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 10. november 2018

20:00 - KiborgSpužva Büking
SOMALI YACHT CLUB (UA) + STONED JESUS (UA)

 Stoned Jesus – stoner/psychedelic

Band, kateremu bomo v Gromki počasi začel zaračunavat najemnino, stroške in odplačilo za čustvene stiske, ki so jih povzročili in nam in ostalim s kritičnim ušesom. Ampak šalo in resnico na stran, vračajo se z razlogom. Vedno naredijo faking žur, ki se ponavadi konča z obiskom policije, vojske ter cerkve.

V kratkem izdajo domovino (ter nov album) pri Napalm Records, s katerim obljubljajo tudi bolj progish in eksperimentalno smer, ker so baje ljudje, ki imajo radi takte izven 4/4 tudi … ljudje. Bojo pa seveda, kot vedno, zaključili z AJM D MAUNTEJN, da se bo lahko cela dvorana v skupnem glasu pridružila ultimativnemu spevu zlomljene angleščine.
 
Somali Yacht Club – shoegaze/psychedelic

Vsi trije, ki se jih spomnite s koncerta, ki so ga imeli s Karma to Burn boste veseli. Dejansko ne totalno zanič zadrogiran rock/shoegaze, ki vas bo popeljal v vaše najbolj zasanjane in skrite kotičke vaše domišljije.
Javno napišite, kaj najdete tam, ostali pa bomo stavili, katerega bodo prvo aretirali.


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz