PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 13. september 2018

21:00 - Društvo študentov koreanistike
Kpop žur: BOOM Shakalaka v Ljubljani

Ko se zaveš, da se začenja novo šolsko leto in se ti kar stemni pred očmi.. Ne skrbi, na koncu vsakega tunela posije luč in tako bo tudi na našem neon žuru, ki bo s svojo barvitostjo zagotovo odgnal tvoje skrbi in te napolnil z energijo (vsaj do naslednjega žura). Zato se nam pridruži in zažuraj na tokratnem že 4. BOOM Shakalaka žuru, ki se vrača v neon stilu! 

DRESS CODE: Najbol nora neon ali bela oblačila, dobrodošle so lučke, barve in drugi pripomočki, ki se svetijo v temi. Predvsem so pomembni svetli nasmehi!

Before the leaves start changing color, and before the days get shorter, before our hearts turn to academia, we are lighting this city on fire once again to give summer a final farewell.... BOOM Shakalaka style!! This time, it`s the neon edition, so bring your best glow in the dark accessories, clothes, makeup, and your brightest smiles and dance the night away!

Na dogodku bo poskrbljeno za dobro Kpop glasbo, zabavni program, ki ga bo tudi tokrat vodila MC Kaja, in nagradami! Klub Gromka je z julijem uvedel klimo, zato naj vas vročina ne skrbi preveč.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz