PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 4. maj 2019

21:00 - R.A.F.A.L.
20 LET RAFALA: ANUS (Slo) + tba

 R.A.F.A.L. praznuje 20. obletnico 🎉🎈🎂

Vozni red: 


1. ANUS HCxLJ

2. bend

3. bend

4. bend

5. bend

********

➤➤ANUS - HCxLJ
Ljubljanski oldshool hardkoraši Anus, ki so bili nepogrešljivi del slo punk scene v začetku novega tisočletja, samo za ta dogodek ponovno priklapljajo ferše... Vsi na barikade, Bedaki, obdelava Vojna, smrt so komadi, ki jih čas enostavno ne more povoziti. Kdor ve, ve.
https://www.youtube.com/watch?v=3Bg7eVXvPzk

*****

R.A.F.A.L. se je oblikoval leta 1999 kot odgovor na pomanjkanje pritoka glasbenih skupin iz DIY hardcore punk scene. Štartal je kot nekomercialen in neprofiten glasbeni cikel, ki je predvsem želel prispevati k boljšemu razvoju aktivne glasbene politične anarho scene, ponuditi oder domačim in tujim (ne)uveljavljenim bendom ter omogočiti prostor za srečevanje in druženje.

Koncerte je začel prirejati najprej v Gali Hali na Metelkovi, nato v AC Molotov, po njegovem padcu in krajšem premoru pa se je ponovno preselil na Metelkovo, tokrat v klub Gromka. Na mesec priredi do 2 koncerta in se v svoji dvajsetletni zgodovini lahko pohvali s več kot 200 uspelimi koncerti in festivali, med katerimi so tudi: 8. in 9. DrrrMrrrr OrtoPunk festival, Anti-Fa Fest, ki je začel svojo borbo davnega leta 1999 in ga sedaj prireja sorodna ekipa, ter največji, že pokojni, crust punk festival v Sloveniji in bližnji okolici Balkanika Core Fest.

Maja praznujemo dvojno - 20. let Rafala in rojstna dneva obeh Rafalovk. Let`s parteeeey!


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz