PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 31. maj 2019

20:00 - KiborgSpužva Büking
The Legendary Flower Punk (RUS), Crisis Benoit (ITA), F.T.D. (SLO)

ŠKUC KSB predstavlja:

 
Drago občestvo,
 
znanstevne raziskave pravijo, da se grinderji in hipiji ne marajo preveč.
 
Tako je! - znanost, 2019
 
In bi bilo skrajno neumno, da bi oboje združil na isti večer. Zato bom oboje združil na isti večer. Če ne drugega, da bom lahko opazoval presenečene frise bandov na tonskih.
 
Kakorkoli, za promocijske najave se spodobi, da se izčrpno ter poetično opiše nastopajoče. The Legendary Flower Punk band so v bistvu The Grand Astoria, sam instrumentalno, ergo: boljše. Crisis Benoit je band, ki je igral v Kontejnrju in zvenijo kot tipičn band, ki igra v Kontejnrju. Igrajo tudi FTD. Ne vem, če sem to z njimi sploh potrdil, ampak zdaj vejo, da igrajo. Dvakrat.
 
Igrajo pa zato, ker takrat praznujem rojstni dan. No, ne ravno rojstni dan, bolj dejstvo, da jih bo vedno manj. Glede na to, da bo to rojstnodnevna pizdarija, bo zastonj dogodek, se sprašujete? Tako je. Ne bo. 
 
Tukaj so neki linki. Z njimi si pomagajte, kokr si znate, ker Bog vam ne bo.
 
The Legendary Flower Punk
 
Crisis Benoit
 
FTD
 
In kot se pod vsako najavo za FTD (pa še neke druge bande) spodobi: Koncertni cikel sofinancirata Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in Ministrstvo za Kulturo 


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz