PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 16. marec 2019

21:00 - Cool Kids Booking
THE DEAD PRESIDENT (RU) + THE FERMINANTS (Slo)

 The Dead President (Ska-core, RU)
Skupina je bila ustanovljena oktobra 2009. Izdali so pet LP-jev, preden so leta 2016 izdali LP "Religions of World Supremacy" pod angleško oznako "Horn & Hoof Records". The Dead President so igrali številne koncerte v Rusiji skupaj s punk in oi skupinami, kot so Stage Bottless, Pestpox, Total Chaos in Acidez.

FB: https://www.facebook.com/DeadPresidentru/
Bandcamp: https://thedeadpresident.bandcamp.com/album/more-than-music?fbclid=IwAR1AE-NRZ4p_hB61TC6vGM7kC5u82MRO2lXbNNt3RgjIhj3h3R8cJgw6qA4

The Ferminants (punkrock, SLO)
The ferminants je 4 članska punkrock skupina iz Vipavske doline (Šempas), ki se je prvič pokazala leta 2012 na Humu v Goriških brdih kot predskupina briškim Pigs parlament. Sledila so leta kadrovskih sprememb, vendar ideologija in glasba je ostala ista (hitra, surova in družbenokritična). Zdajšnja zasedba je začela z ustvarjanjem aprila 2017.

V Avgustu 2018 so izdali EP, s katerim so predstavili svoje 4 komade in v septembru posneli še DIY videospot. Združuje jih potreba po uživanju danega trenutka, druženju in koncertih.

Člani:
- Marko Peršič (ritem kitara, vokal)
- Anej Peršič (solo kitara, backvokal)
- Janoš Sanabor (bass kitara, backvokal)
- Matej Srebrnič (bobni)

FB: https://www.facebook.com/theferminants
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=oVlb6FtD7iU« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz