PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 9. april 2019

20:00 - Predstava
Finale 14. Medfakultetnega impro prvenstva

Medfakultetno impro prvenstvo se vrača! Letos bomo priča že 14. ediciji, kjer bodo fakultete Univerze v Ljubljani v boj za svojo čast in slavo poslale svoje najboljše predstavnike študentske skupnosti, ki se bodo med seboj pomerili na področju domišljije, nepričakovanih rešitev, spontanih situacij, enciklopedije znanja in spontanih žurov. 

Po 2 predtekmovalnih večerih s študentskimi impro ekipami v barvah fakultet FRI+FE, FMF1, FKKT, EF Akademiki, FMF2, FF in FA+SF je pred nami finale 14. Medfakultetnega impro prvenstva, kjer se za naslov najboljše študentske ekipe impro gledališča merijo le najboljše. Kot impro predstavi pritiče, bo predloge za improvizirane prizore in ocene podajalo občinstvo, ki bo odločilo o zmagovalcu.
 
Dogodek poteka v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani v sklopu Meseca kulture.
Vstop prost.
 
Impro liga je program, ki že 25 let poteka kot državno tekmovanje gledaliških impro skupin in ki še danes ostaja temeljni program impro gledališča in stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork od začetka 90. let dalje.
 
Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO (Impro liga)


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz