PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 17. maj 2019

20:00 - Gverila Teater
GVERILA THROWBACK: GVERILA REALITY SHOW

(improvizirana celovečerna predstava)
 
Uvid v realnost nam je bila na malih zaslonih prikazana z iskanjem talentov, podeželske ljubezni, renovacijami stanovanj ali videza, kuharskimi spopadi, bitke s kilogrami, menjavo žena in barskimi prigodami. Pa vendar se včasih gledalcu zazdi, da so resničnostni spektakli plod dobro premišljenega scenarija. Tokrat bo drugače! Gverila Teater predstavlja improviziran šov, v katerem trije režiserji delajo z resničnimi osebami in resničnimi težavami – brez scenarija in brez cenzure. O čem zares sanja sosedova Anja? Kdo gre najbolj na živce Branetu iz Domžal? Zakaj sta si Nataša in Sanela v laseh? Bo Matej preživel eliminacije ali bo moral ta teden zapustiti šov? In seveda, kdo bo na koncu osvojil bone za Zaro v vrednosti 500 evrov in nov rabljen avto?
 
Gverila Teater je improvizacijsko gledališče, kjer se čudaški režiserji spopadejo v improviziranem ustvarjanju odbitih gledaliških prizorov. V znamenju 10. obletnice delovanja kolektiva se z Gverila Throwback spominjamo najboljšega vseh pretekih sezon. Maja se s predstavo Gverila reality show vračamo v leto 2011.


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz