PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 7. september 2019

15:00 - Obletnica Metelkove
Bolhačfair, umetniški sejem po Metelkovsko

Na sejmu, ki se bo razvlekel čez obletniško soboto, 7. septembra, je znana zgolj ura pričetka - 15.00, ura zaprtja je odvisna od obiska in frekventnega odpiranja denarnic vljudno vabljenih obiskovalcev in obiskovalk.  Ponudba bo izjemna, saj bo mogoče najti veliko redkih umetniških kosov in tudi nedavno produciranih predmetov Metelkova mesta.

V razstavnem centru med Galerijo Alkatraz in Klubom Gromka bo razstvaljalo več dest razstavljavcev in razstavljalk iz ene države in dveh mest. Na prodaj bodo pomembnejša dela vodilnih metelkovskih umetnikov in umetnic 20. in 21. stoletja. Med mojstrovinami, ki jih bo mogoče videti in odnesti s seboj, bodo letos tudi dela znamenitih metelkovskih rokodelcev in rokodelk, pesnikov in pesnic, striparjev in stripark, glasbenkov in glasbenic.

Sejem Bolhačfair slovi tudi po tem, da se je na njem mogoče dati prepričati plastosologu Jevgeniju Skavčenku, ki bo tokrat v vlogi lucidnega dražitela, skozi svojvrsten dražiteljski spektakel s humornim prizvokom, privlačil in odpiral vaše denarnice. Dražitelj ali dražiteljica, ki bo za kos ponudil_a največ, bo hkrati prispeval_a v dobrodelni fond AKC Metelkova mesto.

Bolhačfair bo kmalu slovel tudi po tem, da bo postal tretji najboljšji sejem v Ljubljani.

Izjemna bo tudi ponudba veganskih prigrizkov, glasbe in gromkih napitkov.

Pridite in izborite si ugoden nakup!
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz