PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 7. marec 2020

20:30 - WS Booking
GOD & MONKEY (Hu) + SICKBREED

 V našem razvojnem laboratoriju smo tokrat zmešali vse od electra, indie-ja do trših stonersko-grungerskih elementov. Če bo na Gromkinem odru kaj eksplodiralo, se pridi prepričat 7.3., ko gostimo:

SickBreed
(grunge / stoner, Ljubljana)

Trojec, ki zna poleg severnobalkanskonaradnozabavnih vzorcev, v svoje avtorske stvaritve vnesti tudi konkretno dozo jeze in udarnih riffov. V besedilih preizprašujejo vedno bolj restriktiven sistem v katerem živimo ter odtujenost v družbi. Mladci so nase opozorili z odličnim EP-jem The Joy in Deception iz lanskega julija, definitivno pa niso še povedali vsega!

https://sickbreed.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/SickBreedband/

God & Monkey
(electro / indie rock, Budimpešta)

Trio s sedežem v prestolnici Madžarske, je bil ustanovljen avgusta 2012 in aktivno deluje od leta 2016. Fantje spretno radirajo meje med glasbenimi zvrsti kot so: punk, techno, house, indie, surf, garage in psihedelični rock. Eksperimentirajo z različnimi zvoki in skušajo najti svojstven način izražanja. Njihov prvenec EP je izšel marca 2017 in nosi naslov 5 popular classics EP. Po tej izdaji so nanizali še dva EP-ja in več glasbenih videospotov. Za letošnje leto pa napovedujejo izzid prvega LP-ja. Njihovi koncerti so bojda udarno-obskurno-preznojeni!

https://godandmonkey.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/godandmonkey/

 


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz