PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 2. maj 2022

20:45 - ŠKUC KSB
TRIALOGOS + GAŠPER LETONJA (SI)

Škuc KSB predstavlja:

Trialogos – experimental/kraut
https://trialogos.bandcamp.com/album/stroh-zu-gold
https://www.youtube.com/watch?v=jwvCQMZKsRg Trialogos – Stroh Zu Gold
https://youtu.be/HklmyihQXaQ Trialogos – Live [Roadburn redux]

Warlord Chipmonk – folk
https://warlordchipmonk.bandcamp.com/album/ivy
https://www.youtube.com/watch?v=hLpU_Rtff5A

Predragi publik, publike, publicisti, Public Enemy in pubic hair,

redko imamo priložnost videti nekaj tako neuravnovešenega kot pa yours truly. In tokratnih nastopajočih. Trialogos je mineštra specifikov iz pozabljenih kleti glasbenega sveta, ki izrojeva raznovrstne zvočne bizarnosti iz širokega spektra zvrsti, da lahko z njimi zatravmirate svoje še tako vztrajne -ma poslušam kr vse- kolege.

Znotraj ene plate slišimo vse od zaostalega brata Knight Rider theme songa, krautrock, doom metal, akustično atmosferiko, glasbo iz češke reklame za toaster in zvok vaših porušenih sanj v stabilno prihodnost. Kiki Bohemia, Conny Ochs in Sicker Man prihajajo iz različnih glasbenih ozadij, a vsako je ravno dovolj polno defektov, da so skupaj ustvarili unikatno zvočno pizdarijo, ki bo navdušila oba obiskovalca!

Za uvod v dogodek nas bo razvajal Warlord Chipmonk, ki smo ga predlani gostili v Galeriji ŠKUC. Dogodek so pri Sigicu opisali kot:

-Tokratna izvedba je ob izdatni pomoči razpoloženjsko izrazito učinkovitih spremljevalnih vizualij nekako le povezala pastišno heterogeni scenosled v precej nenavadno celoto s kompilacijsko funkcijo sežemanja. Glasba, po koščkih jemana iz vseh Warlordovih dosedanjih projektov, je tekla čez izrazno raznolike segmente, ponekod povezane s prosojnimi prehodi, drugod pa ostro rezane z zevi v dinamični kontinuiteti.-

Jaz se strinjam. Če bi razumel, kaj da fak nej bi to sploh pomenl.

10€« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz