PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 18. februar 2022

20:00 - Gverila Teater
Gverila bralna značka: Sally Rooney – Normalni ljudje

KNJIGA #6: Sally Rooney – Normalni ljudje

S šesto knjigo Gverila bralne značke se Gverilci podajamo v zapleten svet medsebojnih odnosov naše generacije in iščemo vzporednice s protagonistoma Marianne in Connellom, ki se vrtita v krogu neizrečenih želja, nespretne komunikacije, družinskih dram, razrednih razlik in tegob milenijskega odraščanja.
 
Vabimo vas, da skupaj z nami prebirate literarna dela letošnje Gverila bralne značke, ki nam bodo služila kot navdih za improvizirane predstave. Imamo cel kup kostumov in rekvizitov, ki bodo svoje mesto iskali znotraj različnih literarnih žanrov, tematik in karakterjev. Pridružite se Gverila bralni znački in ob blagoslovu pristojnih institucij pridite pogledat, kako bodo knjige ob pomoči vaših predlogov oživele na Gromkinem odru!
 
Posebna gostja: Varja Hrvatin
Normalna zasedba: Petra Ajdovec, Liza Berden, Sara Gorše, Olivija Grafenauer, Jošt Jesenovec, Luka Piletič, Gaja Pretnar, Eva Štrukelj, Maja Trampuš, Timotej Turk Dermastia
Normalen glasbenik: Luka Seliškar
 
Vstop: 5€

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Dvorana sprejme omejeno število obiskovalcev, za katere bo poskrbljeno z ustreznimi zaščitnimi ukrepi. Ogled predstave bo možen samo z masko in PCT pogojem. Če ste bolni, ostanite doma, jejte mandarine, berite knjige in hitro okrevajte.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz