PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 20. maj 2022

21:00 - Koncert
Turneja okol prsta: KJE SO ROKE + PISTOL MUSTANG

ŠOP ponosno predstavlja vseslovensko turnejo Šupak Okol Prsta II, na kateri se bosta s klasično šopovsko dihotomijo poigrala kantavtor in kitarski virtuoz Pistol Mustang ter enfant terribla domače terasne dromlje kje so roke.

 
pistol mustang
Songvrajterski projekt lika, ki ubira strune v takorekoč vseh indie bendih domače grude. Najdemo ga v Long Dumb Voices, Morvern, Rush to Relax, Ujma in morda še kje, na odrih pa je, čeprav gre za mladca, že stari rutiner. V solo izvedbi ima za sabo že tri kritično čislane izdelke "late night music", "svež ep" in "live at ŠOP bday bootleg", menda pa kuha tudi že kaj čisto frišnega za predstavitev na vseslovenski turneji.
https://soprecords.bandcamp.com/album/sve-ep
 
 
kje so roke 
Duet kje so roke (včasih znana tudi kot kje so roge ali kje so rolade) imata za sabo že 8 dromljajočih se albumov, za koncerte pa se praviloma odločata glede na kvaliteto razgleda s terase prizorišča. Gre namreč za terasa bend v vseh pogledih, imata izgled, imata sint, imata kitaro, imata efekte, vzorčita vsem ljube kose, njuno legendo pa zaokroža nastop na terasi pri zavetišču pod Špičkom v osrčju Alp, ki ga sedaj končno lahko tudi pogledate na jutubu.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz