PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 6. november 2004

22:00 - Klubski večer
DJ KRUN (ELECTROMANIA)

[b]DJ Krun[eb] je svojo glasbeno pot začel v mariborskem River Clubu leta 1994, kjer je bil program sestavljen pretežno iz aktualnih hitov, glasbe 80’s in disca. Tam je ostal tri leta.

Leta 95 se je začel seznanjati z elektronskimi glasbami, od katerih sta ga najbolj pritegnila trance in techno, ter izvajalci kot so Paul Van Dyk, Carl Cox, Adam Bayer, Sven VA¤th, DJ Quicksilver in Vincent De Moor. V tem obdobju je glasbo vrtel po raznih klubih v Mariboru in njegovi okolici.

Leta 2000 mu je Dj Om dal možnost vrteti v Clubu Amsterdam, v Mariboru. Njegovo djevsko udejstvovanje je zašlo na bolj redne tire, hkrati pa je dobil možnost vrteti z že malo bolj uveljavljenimi dj-iji kot so; Joe Montana, Paolo Barbato, Davide Manali, Crazy Lemon, Aleksij in Eddy The Fish. Dj Om in Club Amsterdam so bili glavni mejniki pri ustvarjanju njegove sedanje podobe.

DJ Krun je trenutno rezident v Klubu Supernova(Pekarna-MB) in Casablanci(Celje). Z dj-jem "Roccom"(Dj Rocca), tvorita zasedbo "Elecro Mania" in se posvečata produkciji ter izgradnji svoje internetne strani preko katere bosta promovirala sebe, sodelujoče dj-je in klube v katerih bosta vrtela, ukvarja pa se bosta tudi z analizo razvoja elektronske glasbe od začetkov do danes preko preverjenih virov, ipd.« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz