PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 7. oktober 2022

21:00 - Koncert
MORVERN+ ĐOKO

Trboveljsko-ljubljanski indie hiperaktivnež Morvern (Jan Cizej) & kompanjoni Damjan Manevski (Lelee/Rush to Relax), Erik Kerpan (Long Dumb Voices) in Vasja Onič (ujma/persons from porlock), ki se mu bodo kot že nekajkrat doslej tudi tokrat v živo pridružili na odru. Morvern, spalnični indie rock projekt, ki domačo sceno skrbno zalaga s prvovrstnimi slackerskimi štikli za sončne dni in zaprašenim garažnim ruženjem, fino zapakiranim v avtorsko pesmopisje z rahlo psihedelično noto.

 
Đoko je synthpop/indie bend iz Maribora, ki kroji rožnato obarvan zvok katerega dopolnjujejo z melodičnimi sintisajzeri, elektronskimi bobni, melanholičnimi besedili in kitarami. Letos so izdali svoj prvi single, ki je dal pobudo ljudem, da prisluhnejo komadu in si nadenejo `Puli`. Za tem so izdali in popeljali poslušalce do `Blok-a 22`. Sedaj snemajo in pripravljajo nov material, ki ga preigravajo na koncertih.
Kdo so Đoko?
Tilen, Luka in Nino so Đoko, jasno?
https://www.youtube.com/watch?v=DfbEPs-KxPk


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz