PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 23. november 2022

21:00 - Kvlt ov Seitan
ASSUMPTION + INTO COFFIN

Še en trohneč in rohneč ritval, ki bo Gromko zavil v meglo pogube.

INTO COFFIN
Nemški okultneži, ki v svojih mastnih riffih perfektno združujejo doom, death in black metal. Leta 2016 so nase prvič resneje opozorili s prvencem Into a Pyramid of Doom, ki mu je sledil en EP in dve split izdaji. Po koronskem zatišju na tokratni turneji predstavljajo svoj drugi album, Unqonquered Abysses, iz leta 2019. Pri ljubiteljih tovrstne glasbe bi to moral biti album, ki se vrti nenehoma. Preprosto odličen je. Obljubljajo nenormalno količine megle. Prijetno bo.
https://www.facebook.com/IntoCoffin
https://terrorfromhellrecords.bandcamp.com/album/unconquered-abysses

ASSUMPTION
Če Into Coffin prisegajo na tematiko smrti, vesolja in okultizma, so italijanski Assumption bolj spiritualni in ezoterični. Njihova zmes death in doom metala pa ni zato nič manj težka, saj gre za neusmiljeni plaz težke riffaže.Na turneji predstavljajo svoj drugi album, Hadean Tides, na katerem se kot soavtor predstavi tudi Matija Dolinar (ex-Teleport, Siderean, Kamra), ki pa je z bendom že pred tem več let sodeloval kot live kitarist.
https://www.facebook.com/assumptiondoom
https://www.instagram.com/assumption_band/
https://assumption.bandcamp.com/

Osmica na vratih.

Ugh!
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz