PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 4. februar 2023

20:00 - Predstava
Kabaré of the Dead

Ste leto 2023 začeli z zaobljubami, ki naj bi obogatile vaš obstoj? Ali čas le leti mimo in opažate, da je vse enako kot prej, če ne še slabše? Ali življenje ni to, kar ste pričakovali? Ali morda iščete absolutno senzacijo, ki bi vam odvzela pozornost od univerzalnega človeškega trpljenja, ki mu pravimo "življenje"?

Ne iščite več! Večjezični* spektakel z umetniki iz raznolikih lukenj in kotičkov obstoja - tu in onkraj - se bo zgodil na najglasnejšem odru v mestu - v Klubu Gromka na Metelkovi! Čaka vas ekskluzivni večer humorja, drame, burleske in mimikrije, kvir in nedolžnih performerjev! Priskrbite si vstopnice tako, da stopite v stik z našimi označenimi performerji (mrtveci) neposredno ali pišite na the.plunger.collective@gmail.com.
Pred ali po ogledu spektakla predlagamo posvet s terapevtom, saj morebitnih izboljšav pesimističnih misli o življenju po le-tem ne garantiramo.
Pohitite in čim prej uredite poredno izmenjavo opravljanja performerskih storitev za denar, saj časa za vse nas ni več veliko!
 
*Čeprav je predstava večinoma v angleščini, jo občasno prekinjajo tudi slovenščina ali drugi jeziki, prežeta pa je z slastno telesno govorico.
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz