PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 8. oktober 2023

20:00 - Koncert
STRIKE ANYWHERE (ZDA) +STRAYAWAY

STRIKE ANYWHERE (hardcore punk, ZDA) + STRAYAWAY (punk rock, Laško)

Strike Anywhere iz Richmonda, VA, predstavljajo politično angažiran melodični punk z obilico hardcore elementov, in se zvokovno umeščajo nekje med Good Riddance, Kid Dynamite in Lifetime. Simpatična petčlanska skupina je bila ustanovljena leta 1999 in do sedaj je izdala štiri albume ter nekaj EP-jev na različnih priznanih neodvisnih založbah. Če STRIKE ANYWHERE navdušujejo na posnetkih, potem morate vedeti, da se na koncertih zares vžgejo in ustvarijo pravo pirotehnično predstavo. Strike Anywhere ne stojijo samo za energično glasbo, ampak tudi zavzemajo politično stališče in obravnavajo aktualne probleme svojega časa.

Kot predskupina bodo gromki oder zasedli Strayaway. Laščani. Gre za relativno novo zasedbo, ki pa jo sestavljajo kleni in v sceno vpleteni panksi z bregov Savinje. Do sedaj so izdali 2 izdelka, lanski “Demo” ter letošnji EP “The Ride Never Ends”. Za vse tiste, ki hranite mašino – vedno je nekje ura pet, pravijo.

Vstopnina: 15 € v predprodaji na mojekarte.si; 20 € na dan koncerta

Fb dogodek >>« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz