PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 6. oktober 2023

21:00 - R.A.F.A.L.
TERMINAL FILTH (Ger) + FRACTURED (Can) + ABSURD

TERMINAL FILTH (Ger)
Teminal Filth je dobro leto stara crust skupina, ki prihaja iz Berlina, katerega prvenec Death Driven nam je zamajal tla pod nogami. Ime so si nadeli po albumu angleških Deviated instinct, a še zdaleč ne kopirajo njihove zapuščine, temveč prinašajo v crust žanr svežino, ki smo jo že  dolgo pogrešali. Barbarski, apokaliptičen zven, ki spominja na Amebix, Antisect in zgodnje Hellshock. Ne nas j*, crust je živ!
https://terminalfilth.bandcamp.com/

FRACTURED (Can)
Fractured so nastali v začetku 2019 v Montrealu. Pedigre benda je impresiven, saj ga sestavljajo nekdanji člani skupin Parasytes, After the Bombs, Dekoder, Ballast, Preying Hands, Diskonected, Skull N Bone, Droidz, Young Blades, Coward, PMS 84 in Warkrusher. Glasbeno se naslanjajo na zapuščino UK82,  a so udarnejši in hitrejši, zaokrožuje pa ga pronicljiv in prodoren glas vokalistke.  Up the punx!
https://fractured3.bandcamp.com/

ABSURD (Kranj, Ljubljana)
Mlade nabrijane crust hc sile, ki so lani povile prvenec Rot head. Člani so aktivnih v številnih drugih bendih kot Opran možgan, Lukne v zakonu, Gründ, nedavno pa so tudi zamenjali kitarista. Udarno & sveže.
https://www.instagram.com/absurd.official_/
https://www.youtube.com/watch?v=-Oq2klfvpUc« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz