PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 21. julij 2023

23:00 - Klubski večer
PHOMO: SARTANA (IT)

Serijo otvarjamo z nastopom odličnega italijanskega producenta Sartane iz Bologne! V svojih produkcijah meša raznolike žanre in skozi dramatične ritmične strukture ustvarja nekaj, kar težko označimo samo z eno besedo, prav gotovo pa za njegovo glasbo velja nadpomenka: sodobna klubska glasba.

Pričakujete lahko izvrsten nastop enega izmed bolj obetavnih evropskih producerjev, ob podpori lokalnih dj-ev iz kolektiva SNIF in VJ Smech!

https://soundcloud.com/s-a-r-t-a-n-a

https://spoti.fi/2MrhLcU

LINEUP:

SARTANA (IT)

lil ris

Raketa

Novack

DVMIR

VJ SMECH

**POSEBNO OPOZORILO**

Na dogodkih PHOMO velja strikten NO-PHOTO POLICY, ob vstopu v klub pa lahko pričakujete, da vam na vratih prelepimo kamere na vaših mobilnih napravah z našimi custom PHOMO nalepkami, ki se z lahkoto odstranijo s kateregakoli objektiva, a le ko zapustite klub 😉 Kot kolektiv verjamemo, da je klubska izkušnja na prvem mestu in prekomerno fotografiranje, objavljanje in poziranje sredi plesišča odvzema tej izkušnji. Zato vas vabimo, da skupaj zažuramo brez distrakcij!

 « nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto/Open je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz