PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 14. junij 2024

23:00 - Klubski večer
Keep In Mind 2024 w. REPTANT Live! (Kalahari Oyster Cult / AU)

Festival Keep in Mind se v juniju 2024 vrača na mesto zločina! Skrbno kuriran program ostaja na sledi najbolj aktualnemu grmenju v temnejših odtenkih klubskih žanrov v svetu in širši regiji, pri čemer se bo festival prvič raztegnil na en teden dogajanja med 14. in 21. junijem. Klubska vrhunca ob petkih bosta za fene avtorskega techna, electra in basovskih godb tradicionalno odmevala na Metelkovi, med tednom pa pričakujte serijo intimnejših dogodkov in delavnic. 

Pred premiernim nastopom na Dimensions in po prvem live nastopu v zgodovini festivala Dekmantel Selectors, bo junija prvič v Sloveniji nastopil eden najbolj nevarnih avstralskih plazilcev, electro producent in DJ Reptant.

Retrofuturizem visoke napetosti iz Južnega Pacifika je delo zadnjih 5 let enega najbolj aktualnih elektrončkarskih producentov iz Avstralije, Lucasa Hatzisavasa. Plazilska mitologija, ki jo okrog svojega dela gradi Reptant, je podobno kot podvodni zvočni odmev v daljnem sorodstvu z največjo možno electro referenco, Drexciyo. 

Publike lačna hitrih electro viž, ki niso žrtvovale funka, mistike in hipnotičnosti, je Reptantu zvesta že nekaj let, kar mu je odprlo vrata na Dekmantel festival in podcast, Tresorjev Globus ter na lajnupe s težkokategorniki kot so Helena Hauff, DMX Krew in Sansibar. Junija ga bo v Channelu na live nastopu spremljala falanga mladega domačega electro vala oziroma od Jadrana do Pacifika.
 

Line up:

REPTANT Live! (Kalahari Oyster Cult / AU)

https://ra.co/dj/reptant

https://kalaharioystercult.bandcamp.com

https://soundcloud.com/reptant_the_lizard

Vasko

https://soundcloud.com/vaskotabasko

Nulla

https://soundcloud.com/nulla0

 

Dvidevat

https://soundcloud.com/dvidevat

 

Vstopnina = 20€ in velja za klube (Channel Zero / Gromka)

Predprodaja = https://bit.ly/kim2024_presale

 « nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz