PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 29. junij 2024

20:00 - Koncert
Ko cvetijo slive album release: SLIVE + WHITE STAIN + PINK PANKER

Slive prihajajo v Gromko, kjer bodo predstavili svoj prvi album Ko cvetijo Slive! Slive so prikupen tričlanski pank band iz Ljubljane. Bend sestavljajo trije člani: Domen Klofutar na kitari, Gašper Omahen na bobnih in Iva Klofutar na basu.

Z inštrumenti so začeli razbijati pred dobrim letom in od takrat so marljivo ustvarjali v zasebnosti svojega placa. Zdaj pa je končno prišel čas, da Slive obrodijo sadove, oz. v tem primeru cvetove. Ko cvetijo Slive je album, kjer so Slive eksperimentirali s sub žanri, efekti, vokali in besedili. Album, ki je nastajal jeseni, se snemal pozimi in končno izhaja spomladi (če smo striktni poleti, ampak zaradi globalnega segrevanja si dopuščajo zamazati meje med letnimi časi). Slive za zdaj še niso imeli veliko priložnosti za predstavitev svoje glasbe, zato je pričakovanje tega koncerta še toliko bolj slajše. Pridi, preveri, posluši! Zacvetite s Slivami 29. junija v Gromki!

 
 Ostali, ki bodo cveteli z nami: White Stain in Pink Panker 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz