ABOUTPROGRAMMENEWSLOST&FOUNDCONTACTARCHIVEGALLERY

Thursday, 5. May 2005

22:00 - R.A.F.A.L.
JUGGLING JUGULARS (pank, Finska) + SIRUP ZA IZKAŠLJEVANJE(hc/crust, SLO)

Ta melodičen pank bend odlikujejo odlična, ostra politična besedila, ki se na zadnjem albumu posvečaju strašansko svobodni evropski trdnjavi in njenim novim koncentracijskim taborišÄem - centrom za odstranjevanje tujcev.

Začetki Juggling Jugulars sežejo daleč v leto 1989. Peterica is Vasse (Finska) je že leto dni zatem izdala prvo malo plošÄo, ki so ji do lani izdanega albuma "Nothing's Finished" (pri založbi Trujaca Fala) sledile mnoge samostojne izdaje in sodelovanja. V teh 16-ih letih je prišlo v bendu do malo zamenjav - nazadnje se je marca 2000 Juggling Jugulars pridružila nova pevka Arja.

Diskografija:
RADICALS OF TODAY 7" EP 1990
GUN IN MY HEART 7" EP 1991
BEHIND THE SMILE / JUGGLING JUGULARS 7" split-EP 1992
MY DREAM 7" EP 1992
... FOR HUMANITY (early 90's) mini-cd 1994
... SO FUCKING FED UP! MC 1995
... FOR HUMANITY (early 90's) 12" mini-LP 1996
POSITIVELY FED UP mini-CD 1996
NEW TOYS mini-cd 1997
ENOUGH / JUGGLING JUGULARS 7" split-EP 1997
MACHINE GUN ETIQUETTE / JUGGLING JUGULARS 10" split-LP 1997
SANCTUS IUDA / JUGGLING JUGULARS Live-Tape 1997
ANGER OF BACTERIAS / JUGGLING JUGULARS 7" Split-EP 1998
INFEKCJA / JUGGLING JUGULARS split-MC 1998
CAN YOU EXPLAIN? mini-cd in 7'' EP 1998
SKELETONS IN THE CLOSET 7" EP 1999
PROPAGANDA IMMUNITY LP/CD/MC 2001
JUGGLING JUGULARS / INNER CONFLICT split-EP 2002
NOTHING'S FINISHED LP/CD/MC 2004

Pred izidom je tudi kompilacija proti seksizmu in mizoginiji, ki jo na štirih 7'' pripravlja francoska založba Stonehenge. Na njej poleg Juggling Jugulars sodelujejo še: Ballast (Kanada), Signal Lost (ZDA), Criatura (Španija), Abductee S.D. (Švedska), Schifosi (Avstralija), Slowa We Krwi (Poljska), No Rest (Brazilija) in La Fraction (Francija).



« back


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišÄe`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ read more... ]




layout:vax - 2008 - code:primz