PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 18. maj 2005

20:00 -
OTVORITEV MALE OLE

Mala Šola je projekt pri katerem je sodelovalo veliko ljudi. Je atrijski prostor, ki ga je s pomočjo Axt und Kelle postavil kolektiv Gromke. Ime je prostor dobil po stavbi Šola, ki je stala na istem dvorišču in bila porušena.
Kolektiv Gromki nama je zaupal poslikavo sten in ureditev ambienta. Stenska slika z delovnim naslovom »Akvarij« je postala skupni praktični del diplomske naloge, ki sva jo pod mentorstvom Tanje Mastnak, Marka Butine in Igorja Reharja opravila na Visoki strokovni šoli slikarstva v Ljubljani.
Pri celotni ureditvi prostora pa so nama pomagali; Tes, ki je izdelal lučko, Samo pri osvetljavi celotnega prostora, Danko, pri zidarskih delih, ter kolektiv Gromke.

?eprav program na otvoritvi še ni dokončno določen bo DJ Beno sigurno vrtel jazzrock, Renata pa priredila fireshow, nastopa-(jo) pa tudi Kraški solist-(i).Tina Drčar in Bine Skrt pa še Boris« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz