PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 4. oktober 2005

22:00 - Twotonebinas
MOON INVADERS (ska, Belgija & Luxemburg)

?etrtega oktobra se bo pri nas ustavila ska/rocksteady zasedba The Moon Invaders, ki prihaja iz Belgije.
?lani benda so se kalili že v zasedbah Yellowgreen, Human Family in Rude Boy System. Pevec Matthew pravi, da je začel v punk bandu, ko pa je ustanovil svoj prvi ska bend so vsi poslušali 2-tone ska s katerim so tudi odrasli.Vendar so se z leti začeli zanimati za starejšo glasbo. Jamajški ska, rocksteady in reggae.
Zametki The Moon Invaders so nastali leta 1999 pod imenom The Brewsters. Po več menjavah v postavi in spremembi imena so dobili končno obliko leta 2001. Število članov se je povečalo, razvili pa so se tudi glasbeno. Nastal je 9-članski ska/rocksteady sestav, ki igra v old school maniri podobno kot The Slackers ali The Stingers atx. Leta 2001 so za Luxemburg records izdali svoj prvi EP First Wave, ki mu je leta 2004 sledil odličen album, ki je imenuje ravno tako kot bend, The Moon Invaders. Izšel je za založbo Grover, produciral pa ga je nihče drug kot sam Victor Rice. Septembra letos pa bojda prihaja že drugi. The Moon Invaders zelo veliko igrajo v živo, kajti razen enega člana ni nihče redno zaposlen. Znani so po tem, da vsak prostor kjer igrajo spremenijo v divje plesišče. Imajo tudi novega, desetega člana, ki pa ne igra nobenega instrumenta ampak pleše.
Na koncertih vedno dajo vse od sebe. Pravijo, da na koncertih magično delujejo na medčloveške odnose in naj bi povzročili nastanek marsikaterega novega para.
O tem se lahko prepričate v torek 4. oktobra, ko bodo The Moon Invaders zavzeli oder Gromke.


Zasedba:

Matthew Hardison : vokal
Thomas Hardison : vokal, melodika
David Loos : tenor saksofon
Manghi Murinni : pozavna
Cedric Manche : trobenta
Sergio F. Raimundo : klaviature
MichaA«l Bridoux : kitara
Arnaud Pemmers : bas kitara
Nicolas LA©onard : bobni
Damien Cornaille : ples« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz