PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 19. oktober 2006

21:00 - R.A.F.A.L.
BALLAST (Can) + WASSERDICHT (Slo)

[b]Ballast[eb] - bend iz Montreala, ki nam prinaša mix melodičnega hard cora in crusta z močnimi vplivi klasičnega peace-punka, z odličnim ženskim vokalom... Najpogosteje se jih primerja z zlitjem muzike bendov Lost World, Post Regiment in Tragedy.
Diskografija:
Demo kaseta (2001) - Self-released
Demo kaseta (2003) - Self-released
Numb Again 7" EP (2004) - Self-released
Sound Asleep LP/CD/kaseta (2005) - Profane Existence/Truj??ca Fala (kaseta)
Ballast 7" EP (2005) - Stonehenge
FUSE LP (2006) - Truj??ca Fala
[L]http://www.myspace.com/ballast_montreal[EL]

[b]Wasserdicht[eb] - igrajo že od davnega leta 1990. Po kupu kadrovskih menjav in dveh daljših obdobjih neaktivnosti se je bend ustalil v naslednji zasedbi: Marko-kitara/glas, Andrej-bas, Miha-bobni/glas. Igrajo udaren hiter hard core.
Diskografija:
Wasserdicht/Scuffy Dogs (split LP Jay-Walk 1995), Wasserdicht/Konstrukt ( split single Jay-Walk 1996), Wasserdicht/Humanitaer (split LP Vulkan Core 2002), Wasserdicht/FPO(split 3« CD Homegrown recs 2003),
Wasserdicht /Homo Homini Lupus (split kaseta Bum recs. 2004).
+ številne domače in tuje kompilacije


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz