PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 30. oktober 2006

22:00 - Twotonebinas
INERDZIA (streetcore, Italija)

Inerdzia se bo Gromko pripeljala iz Padove, kjer je leta 95 ugledala luč kot Nerdz. Piflarsko ime so si nadeli menda zaradi tega, ker so vsi člani takrat nosili očala in se trudili študirat. Kasneje, ko je študiozni entuzijazem pojenjal, njihova besedila pa so postajala bolj in bolj socialno in politično angažirana so se preimenovali in postali Inerdzia.
e vse od svojih začetkov je bend zelo aktiven v živo, kar jih je popeljalo po celi Italiji in zaneslo preko mej, pri čemer so prekrižarili dobršen del Evrope in se pred leti ustavili tudi pri nas, ko so leta 2001 na Gromki.
V letih svojega obstoja je Inerdzia izdala dve demo kaseti: Io saro adiosa, ma tu sei una gran troia in Cosmica, ter tri cd-je: Tu puoi(1999) in Never mind the borders(2001) in Sasso Carta Forbice (2005), sodelovali pa so tudi na številnih kompilacijah.

Za razliko od Inerdzie, bo preskupina Emetophilia iz Zagreba v Sloveniji nastopila prvič. Emetophilia se opisuje kot hardcore punk bend, ki obstaja kakšno leto.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz