PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 2. december 2006

22:00 - Twotonebinas
STRONGHOLD (hc, Hr) + GROWING RATS (hc, Slo)

Stronghold so nastali leta 2000, kot Not for trendy suckers, ker so hoteli zapolniti manjko new yorškega hardcore zvoka na Hrvaškem, še posebej v Zagrebu. Leto kasneje so se s prihodom novega vokalista preimenovali v Stronghold, prvi koncert pa je sledil leto kasneje v rodnem Zagrebu. Pozitiven odziv publike jih je prepričal, da so na pravi poti, in da počnejo nekaj kar ljudje zelo pogrešajo – igrajo new yorški hardcore, vendar na lasten način – z veliko strasti, besa in užitnih melodij. Velik vpliv na njihovo usmeritev so imeli bendi kot so Blood for blood, Sheer Terror, Madball, Sick of it all, pa tudi melodičnejši Social distortion in Pennywise.
Istega leta kot so imeli prvi koncert, so izdali tudi prvi demo, leta 2004, pa nato tudi album v lastni založbi. Poleg tega so sodelovali še na različnih kompilacijah, pohvalijo pa se lahko tudi z skupnimi nastopi z žlahtnimi bendi kot so UK Subs, Bounz the ball, Spider Crew,…
Stronghold so pred kratkim posneli nov material, ki bo kmalu zažigal v naših cd playerjih, še pred tem, pa oni sami v živo – kot rečeno v Klubu Gromka, 2.12.2006.

Pred Stronghold se bodo na oder postavili somišljeniki iz Krškega Growing Rats. Nekoliko mlajši po stažu, vam bodo predstavili svojo, nekoliko melodičnejšo, vendar nič mehkejšo, verzijo hardcora.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz