PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 10. april 2007

22:00 - Twotonebinas
HUDSON FALCONS (street punk'n'roll, ZDA)+ VIKEND PANKSI (punkhc, Slo)

Twotonebinas v sodelovanju z Cityrat-Records predstavlja:[b]HUDSON FALCONS[eb] - EURO-TOUR 2007


To sicer ni njihova prva evropska turneja. e dve, v zadnjih dveh letih, imajo za sabo, na katerih so nastopili tudi na Oi the meeting festivalu v Leipzigu in Wasted Festivalu v Amsterdamu. Tokratna turneja bo trajala kar dva meseca in 10 aprila bodo zabremzali pred Klubom Gromka. Zato sedaj berete to medijsko obvestilo in vabilo, da pridete poslušat ta enkraten bend.

[b]Hudson Falcons[eb] so streetpunk rock'n'roll bend, ki prihaja iz New Jerseja. Glasbeni novinarji jih ponavadi opisujejo kot mešanico med Stiff little fingers, The Devil Dogs, The Clash in celo rojakom Bruce-om Springsteenom. Drugače povedano to pomeni, da so Falconi ponos delavskega razreda obrzdali z veliko dozo ostrega realizma, in medtem, ko bendova politika ne gre dalj kot do konca delovnega tedna, daje ta bend od sebe streetpunk v njegovi najboljši možni obliki. Bend v svoji preteklosi sicer ni imel prevelike sreče z izbiranjem članov, pa ne zaradi njihove kvalitete, pač pa zaradi nestalnosti, saj se je v njem menda do sedaj zvrstilo vsaj ene trideset njih, vključno s tistimi, ki so vskočili le za kakšnen koncert. Toda moto Hudson Falcons je :« Enkrat Falcon, vedno Falcon!« Trenutna postava pa šteje štiri člane, ki so Kai Butler - kitara, Mark Linskey – vokal+kitara, Drew Starkweather - bobni, Doyle Mayhem – bas.

Diskografija Hudson Falcons zaenkrat obsega tri albume – prva dva – Desperation & revolution in For those whose hearts and soul are true, sta izšla za GMM records, zadnji La famiglia pa lani za Street Anthem records. Poleg teh, pa so izdali še celo vrsto split albumov z bendi kot so Blood for blood, Emschekurve 77, GC5. Street Anthem namerav kmalu reizdati prva dva albuma, poleg tega pa se prvič obeta tudi izdaja vseh treh albumov na vinilu s strani založb Workers united in Cityrat.

Hudson Falcons slovijo kot bend, ki na odru ne glede na število publike ali velikost odra da od sebe vseh 100% kar jih premorejo, kar jim je v preteklih letih ustvarilo lepo bazo zvestih privržencev.

Gromko bodo pred Hudson Falcons ogrevali domači [b]Vikend punksi[eb]. Fantje imajo poleg punka radi Olimpijo....so namreč strastni navijači......Slovenijo, o kateri pravijo, da je prečudovita dežela..... in pa mehko opojno substanco, ki je po njihovem dober kreativni stimulant.V zvezi z to substanco je tudi njihov demo Mehkih Drog Naokrog, na katerem je 13 komadov, med drugim tudi priredba Pankrov----- Sedemnajst in predelava Fride, ki pa tukaj nosi naslov Hana.
 


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz