PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 27. maj 2007

22:00 - Twotonebinas
BORN TO LOOSE (streetpunk\'n\'roll, Austin, TX) + RED OUT (punk, Nem?ija)

Born to Lose je totalni punk rastur, ki ga zaznamuje s pivom podmazani vokal, spevni refreni, in visoko voltni kitarski liki. Udarne punk himne, z večglasno odpetimi refreni, so tiste, ki vas bodo opomnile, zakaj v prvi vrsti ste se sploh zaljubili v punk. Lahko jih označimo kot street punk, ali pub rock – kakorkoli že, nobena označba jih ne ustavi, da bi nam servirali njihovo avtentično znamko teksaško začinjenega punka. Le ta se je kalil na prašnih, žgočih ulicah Austina, od koder prihajajo tudi Lower Class Brats.

Po parih letih drgnjenja inštrumentov po raznih lokalnih bendih, so člani navsezadnje našli skupno pot v Born To Lose leta 2000. Po parih letih koncertiranja in praznjenja pivovskih steklenic po Texasu, so se odločili oditi tudi malo dlje. Par plošč kasneje in tisoče milj dlje, pa jih bomo sedaj lahko videli in slišali tudi pri nas, v klubu Gromka, kamor prihajajo predstavljati tako svoj nov album Sweet Misery, ki je izšel za Sailors grave records v Ameriki in I used to fuck people like you in prison, kot tudi starejše materiale.

Nedeljski večer vam bodo poleg Texaških Born to lose popestrili tudi nemški punkerji Redout in Goričani O.S.D.S.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz