PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 29. marec 2007

21:00 - Stand up komedija
Ve?er stand up komedije

Pisana zasedba stand up komedijantov, na čelu s posebnim gostom iz New Yorka, se vam bo tokrat predstavila v Klubu Gromka, ki postaja pravo zatočišče vseh smeha željnih obiskovalcev.

Stand up komedija, po ameriškem vzoru, iz dneva v dan postaja bolj prepoznavna tudi pri nas. Tokrat se bo predstavilo 5 komedijantov, vsak drugačen, a vsi z istim ciljem – izvleči iz občinstva solze smeha.

[b]Klemen Bučan[eb] in [b]Tin Vodopivec[eb] sta na Metelkovi pred časom že nastopila in dodobra napolnila Gromko, tokrat pa se jima bodo pridružili še [b]Marko Murč[eb], [b]Rox De Gabba[eb] in poseben gost iz ZDA. Ta je pred leti uspešno nastopal po klubih v New Yorku, med drugim nastopil tudi v oddaji 'Jon Stewart Show', po večletnem potepanju po Aziji, pa se je ustavil v Sloveniji, kjer bo predstavil nov material domislic – tudi na račun Slovencev.


Vabljeni vsi ljubitelji smeha, kisle obraze pa le pustite doma!
 « nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz