PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 20. junij 2007

21:00 - Stand up komedija
OPEN MIC NIGHT

Meniš, da si smešen? Prijavi se na večer stand up komedije - open mic in dokaži!
Vsi, ki ste si kdajkoli želeli nastopiti na odru in se predstaviti v vlogi komikov, imate sedaj edinstveno priložnost.

Rezidenca stand up komedije Klub Gromka na Metelkovi v Ljubljani bo tokrat prizorišče prav posebnega dogodka. Open mic večeri so pri nas še redkost, medtem ko so v ZDA že prava stalnica. Na njih se preizkušajo tako uveljavljeni komedijanti, ki si želijo preizkusiti nov material, kot še povsem sveži zelenci. Vsak ima na voljo le nekaj minut, da predstavi svoje sposobnosti zabavanja publike, ki nato oceni, ali mu je to uspelo ali ne.

Minute na odru dobi prav vsak, potrebno pa se je predhodno prijaviti. Prijave bodo potekale preko e-mail naslova [L]o@tinvodopivec.com[EL] sicer do vključno 19. junija. Izjemoma se je moč prijaviti tudi pol ure pred pričetkom showa. V prijavi navedite svoje ime, priimek in kontakt na katerega ste dosegljivi - telefon in mail. Nastopajoči bo imel na voljo od 5 do 8 minut (odvisno od števila prijavljenih), prosimo pa, da se vsi kandidati dobro pripravijo in naj ne preizkušajo 'svoje sreče na blef'. Ljubljanska publika zna biti neusmiljena, pa tudi izredno hvaležna. Število prijav je omejeno, zato ne odlašajte do zadnjega.

Dogodek bosta gostila in povezovala Klemen Bučan in Tin Vodopivec, ki bosta z vmesnimi vložki (in s kratkim programom v zaključku) poskrbela za pravo vzdušje.

Prijave na: [L]info@tinvodopivec.com[EL]
Rok za prijavo: 19. junij 2007

Več informacij na [E]www.tinvodopivec.com/openmic[EL]« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz