PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 28. maj 2008

21:00 - R.A.F.A.L.
HARDCORE AGAINST WAR festival IV

HARDCORE AGAINST WAR festival IV

Nastopajo:

[b]JESUS CRA–ST[eb] (Nl)
Jesus Crust so začeli igrati pred približno 12 leti. Bend sestavljata 2 člana, ki s kitaro, bobni in vokalom ustvarjata surov grind/powerviolence. To je bend z nepredvidljivim karakterjem - celo turnejo odigra pod drugim imenom, koncert lahko traja samo 10 minut in glasbeno se včasih spreminja iz meseca v mesec. Od začetnega pljuvanja v tekstih po underground sceni, sedaj JC bčinstva ne poskuša več impresionirati z verbalimi žalitvami temveč z zvočnim nasiljem... pomislite na Yacopsae, Ulcerrhoea, Y, Napalm Death, Extreme Noise Terror, Disrupt, Cyness, Phobia, Magrudergrind.
[L]http://www.myspace.com/jesuscrostmusic[EL]

[b]F.U.B.A.R.[eb] (Nl)
V malo manj kot desetletju obstoja se bodo grinderji F.U.B.A.R. ustavili tudi v Sloveniji, turajo skupaj z JC. Njihovi trešerski grind komadi so dobili navdih v bendih kot so My minds Mine, Disrupt, Nasum, Regurgitate, Betercore, Seein Red, Mule Skinner, zato tudi njihova glasba zveni kot ta mešanica.
FUBAR : Fucked Up Beyond All Recognition!
[L]http://www.myspace.com/fubar[EL]

[b]MA–RDARE[eb] (Spa)
Španci Mordare so klasični predstavniki modernega švedskega/skandinavskega grobega hitrega d-beat crusta zmešanega s strastjo in jezo španskih bendov kot je Cop on Fire. D-beat inferno!
[L]http://www.myspace.com/mordarepunk[EL]

[b]I HOPE YOU SUFFER (ex Destrukcija stvarnosti)[eb] (Hr)
Bend, ki je v Gromki zažigal na prejšnjem festivalu iz te serije, se je pred kratkim nadeli ime I Hope You Suffer, s katerim želijo poudariti svoje rastoče nihilistično neodobravanje večine človeške rase in čedalje bolj krutega in grdega sveta. Glasbeno bi jih lahko vmešali nekam med oldschool in moderni hc z vplivi crusta in melodike.
[L]http://www.myspace.com/dscore[EL]


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz