PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 4. maj 2008

21:00 - R.A.F.A.L.
AFTER THE BOMBS (Can) + THEMA ELEVEN (Cz)

[b]After the Bombs[eb] prihajajo iz Kanade in so skupaj dobra štiri leta. Sestavljajo jih člani bendov Hellbound, Kontempt in Another Oppressive System. Njihovo glasbo bi lahko opredelili kot mešanico starega stench crustcora in metala v stilu poznih 80-ih kot so jo igrali Sacrilege, Amebix, Axegrinder in Bolt Thrower - z odličnim ženskim vokalom.

[L]http://www.myspace.com/afterthebombs[EL]

in

?ehi [b]Thema Eleven[eb] obstajajo slabo desetletje in v tem obdobju so igrali po celi Evropi in si delili odre z Napalm Death, Kyleso, Tragedy, Orchid, Unsane, Red Sparowes, Disfear, Extreme Noise Terror in mnogimi drugimi. K nam prihajajo ponovno po dveh letih.
Spadajo med tisto generacijo českih bendov (Lvmen, Sunshine, Gnu, Waawe,…), ki se je glasbeno oddaljila od čistega hardcora in razvila temačno mešanico noisa, crusta, punka in postrocka. V glasbo so vpletli govorjene sample in šume, njihov zvok pa je popoln in izpoljnjen do zadnje podrobnosti in pušča le malo prostora za dihanje. Energija se čuti v umazanih akordih in na trenutke kaotičnem vokalu katerega besedila vodijo v ostro realnost posameznika.

[L]http://www.myspace.com/themaeleven[EL]
[L]http://thema11.czechcore.cz/[EL]


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz