PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAčetrtek, 14. februar 2008

21:00 - Stand up komedija
RETROSPEKTA - ponovitev

Po uspešno izvedeni premieri se stand up comedy show Retrospekta vrača v Klub Gromka na Valentinov večer 14.2. Smeha tudi tokrat ne bo manjkalo, zato vsi zaljubljeni, malo manj zaljubljeni, sploh ne zaljubljeni, vabljeni na Metelkovo. Morda pa svojo ljubezen srečate prav tam.

Tudi tokrat se vam bodo v celovečernem showu predstavili mladi prodorni komiki Klemen Mauhler (multipla osebnost), Tin Vodopivec (swingy vegy), Komikaza Perica Jerkovi? (čistokrvni Slovenec) in Vid Valič (sadomazo romantik), ekipi pa se bo pridružil gost iz Hrvaške Ivan Šari? (wanna-be-voditelj na MTV Adria). Zabavali vas bodo s svojimi domislicami iz sveta glasbe, športa, ljubezenskih razmerij, odraščanja, ponočevanja in še marsičesa, nastop pa bo služil namenu promoviranja stand up komedije pri nas, predstavitvi medijem in vsem tistim, ki tovrstne komedije pri nas še niso okusili v živo.

Po showu bo sledil Valentinov žur, zabaval nas bo funky/soul DJ Woo Dee The Breakoholic, vse obiskovalce pa čaka ob koncu tudi Valentinovo presenečenje.

Posebno obvestilo fantom: Smeh zmehšča in sprosti dekleta. Peljite jih na stand up in ne bo vam žal. Hihi.« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz