PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 27. september 2008

22:00 - Twotonebinas
RUDE SKANKERS + SKAMELE (ska, Slovenia)

popravni izpit zaradi nesrečnih zapletov z zvokom na Twotonebinas festivalu...

THE RUDE SKANKERS je trboveljski skapunk podmladek s prodorno brass sekcijo, ki s primesmi jazza in karibskih ritmov spravi na noge vsako dvorano. Začetki benda segajo v sredino leta 2006. Po številnik kadrovskih menjavah ter čakanju in iskanju pravih članov, je bend začel z bolj resnim delovanje letos poleti, ko sta se bendu pridržila trenutni basist in bobnar, ostalo je zgodovina! Trenutno bend tvori 7 članska ekipa, ki s poskočnimi ritmi in pozitivno energijo ustvari veselo vzdušje v vsaki dvorani kjer igrajo.

Tudi SKAMELE iz Kranja so zavezani bolj ska punk ritmom, in prav tako kot The Rude skankers prihajajo iz leta 2006. Ideja se je pevcu Tičiju in bobnarju Anderju porodila ob pijači v kranjskem rock baru Downtown. Kmalu sta se jima pridružila še Pero na kitari in Leon na trobenti in intenzivne vaje so se začele. Celega pol leta so vadili brez basista, nato pa se jim je pridružil še Sašo in ekipa, katere zasedba je nespremenjena že celo leto, je bila popolna. Skamele svojo glasbo označujejo kot igriv ska, z pridihom punka.

Projekt Twotonebinas je del programa Kud Anarktika, ki domuje v Klubu Gromka. Podpirata ga Ministrstvo za kulturo in MOL Kultura.

Več o skupinah

http://www.myspace.com/skameleband
http://www.myspace.com/therudeskankers


kontakt: twotonebinas@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz