PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 9. september 2008

21:00 - R.A.F.A.L.
UNHOLY GRAVE (J) + AGENTS OF ABHORRENCE (Avstralija) + POTOP (Makedonija)Avstralci [b]Agents of Abhorrence[eb] igrajo grindcore, ki seka skozi možgane s kirurško natančnostjo. Neubrana kitara nad dinamičnimi bobni in intenziven vokal naredijo popolno strupeno mešanico.
Do sedaj so na založbi Missing Link izdali 9" in split 7" z Iron Lung, ki smo jih v Gromki gledali davnega leta 2005, 12" Character Dissection na Crucificados Pelo Sistema in nov cd na 625 records.

[L]http://www.myspace.com/agentsofabhorrence[EL]

[b]Potop[eb] iz Makedonije pa so popolno nasprotje AoA. Negativne kitare, tektonske vibracije in sadistični vokali. Bad music for bad people. V bližnji prihodnosti bodo izdali split 12" z Burmese v koprodukciji Fuck Yoga records in Crucificados Pelo Sistema.

[L]http://www.myspace.com/kedaegaolo[EL]

Višek večera pa bodo mincecorovci [b]Unholy Grave[eb] iz Japonske. Fantje so veterani grindcore scene, ušesa parajo že od leta 1993 in imajo za sabo izdanih ogromno splitov z najrazličnejšimi bendi iz celega sveta. Besedila so posvečena političnim in socialnim tematikam, muzika pa je čisti pravi surov grindcore. Pomislite na Agathocles, AssA1ck, Phobia in Magrudergrind.

[L]http://www.myspace.com/35622562[EL]


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz