PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 21. marec 2009

22:00 - Twotonebinas
LES SKALOPES (SKA, Francija)

03-les skalopes-chasse ß l┤enfant-blaise.mp3

Les Skalopes so pred leti v Gromki ┼że nastopili - takrat v okviru prve turneje francoske karavane poimenovane Kosovo Project – in z svojim energi─Źnim nastopom popolnoma navdušili nabito poln klub. Bend, ki je nastal pozimi leta 1997, v pariškem predmestju Bures sur Yvette, resni─Źno u┼żiva v ┼żivih nastopih kar vedno za─Źuti tudi publika in se na dano pozitivno odzove. Pozitiven odnos benda skupaj z posko─Źnim skajem, odigranim v duhu punka, in po┼żlahtnenim z radodarno pihalno sekcijo in energi─Źnimi ritmi, ne nazadnje pa tudi z ┼żmohtnim glasom pevke Chantal, ki ji nekateri pravijo tudi francoska Pauline Black (The Selecter).

Francoska deseterica je svojo ljubezen in strast izkazala na številnih koncertih po celi Evropi, na katerih so oder delili tudi z The Toasters, The Slackers, Inner Terrestrials, pa tudi Emirjem Kusturico. Z svojo simpati─Źno neposrednostjo in odli─Źnimi nastopi so osvojili srca in ušesa mnogih. Pri tem pa je pomagalo tudi nekaj posnetkov, ki so izšli na številnih demoti, na koncu pa tudi na, l. 2005, izdanem prvencu Chasse à l’enfant, kmalu, pa lahko menda pri─Źakujemo tudi njegovega naslednika.

Ve─Ź o skupini:
www.skalopes.com

www.myspace.com/lesskalopes 

You tube:
http://www.youtube.com/watch?v=icncm6MwdYk
http://www.youtube.com/watch?v=jC76FXW2tuc
http://www.youtube.com/watch?v=O_EkYAgPK7M

Projekt Twotonebinas je del kulturnega programa KUD Anarktika, ki domuje v Klubu Gromka, AKC Metelkova mesto. Podpirata ga MOL Kultura in MZK.


kontakt: twotonebinas@gmail.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem o┼żivljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizoriš─Źe`, ki ga bomo vsaki─Ź napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi ve─Ź... ]
layout:vax - 2008 - code:primz