PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 15. oktober 2009

22:00 - Twotonebinas
THE TAZMANIAN DEVILS (psychobilly, Nem?ija)

Petnajstega oktobra bo Gromko občinsto obnorel peklensko divji in nebeško melodičen Teenage-Zombie rock’n’roll, ki ga bodo nažigali nemški TAZMANIAN DEVILS. Ostanite doma, če niste dovolj močni, kajti zažrli se vam bodo v možgane in za seboj pustili katastrofalne posledice, preostali pa se nam pridružite na odličnem oldschool psychobilly/rockabilly večeru za katerega primeren uvod in zaključek bo poskrbel renomirani, hišni psychobilly DJ dvojec CHARLIE CHAINSAW & LEE EVIL.

TAZMANIAN DEVILS nikoli niso bili v dvomih kaj in kako igrati glasbo. Okuženi z besno energijo zgodnjih psychobilly bendov, so se preprosto odločili slediti njihovemu zgledu. In izkazalo se je za pameno odločitev, saj se je izšlo na najboljši možni način – TAZMANIAN DEVILS divji, istočasno pa tudi melodičen zvok, ki kombinira klasično rockabilly veselost s grozo psychobillyja, jih tako pripelje na sam začetek zgodovine tega žanra. To je avtentični PSYCHOBILLY  v najboljši obliki!

Kako so se sami člani našli skupaj je zapletena zgodba, ki bi zahtevala veliko časa in prostora, da bi popisali, poti, naključja in poznanstva, ki so jih pripeljala skupaj. Recimo le – našli so se in zaenkrat so sedaj tudi skupaj ostali. Nekje vmes – bolj na začetku, so posneli primitive demo, ki pa jim je pomagal priti do koncertov z veliko res superskimi skupinami, potem pa še svoj prvenec EVIL BOPPIN’, ki so ga izdali na lastni založbi Razmataz Records, ter WRECKTIME, ki je izšel leta 2007.

Kot avtentičen psychobilly bend se TAZMANIAN DEVILS predstavljajo v klasični trio obliki, z posebno aktrakcijo – bobnarko Lauro na stoječih bobnih.  

Uradna internetna stran benda:

http://www.razmataz.de

TAZMANIAN DEVILS na YOUTUB-U:

http://www.youtube.com/watch?v=OSUyAJzQ9xo
http://www.youtube.com/watch?v=EuuN471QsBw
http://www.youtube.com/watch?v=fA6ISOYnyjg

Vstopnina: 5eur z rezervacijo, 8eur na dan koncerta 


kontakt: twotonebinas@gmail.com (možne rezervacije!)
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz