PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 4. februar 2010

22:00 - Koncert
BILK (Hr) + VORTEX MAGNOLIA (Slo) / after SUNNEH (KRUNCH IT!!)

Ko so zagrebški trio BILK pred leti predstavili svoj prvenec This BILK is Radioactive (Moonlee records), je med domačo publiko završalo -  ponujene melodije so bile sveže, privlačne in takooo prepričljive… BILK so elektronski live act, katerega glasbeno ustvarjanje težko zaobjamemo z ohlapnimi definicijami. Približek oznake bi bila nenavadna zmes drum’n’bassa, breakbeata, reggaea, postrocka in noise elementov, ki hitro zleze pod kožo. Fantje so pridno koncertirali, postali zmagovalci na Newcomer festivalu v Gradcu, potem pa se za nekaj časa umaknili z odrov. Po dolgem času smo jih imeli priložnost ponovno slišati v jesenski YU GO glasbeni ediciji, zimsko ledenico pa bodo topili na domačem metelkovskem terenu.. Kot so že zapisali na Rockonetu:  “Ta stvar je prekleto dobra!”  Bili ste opozorjeni!
http://www.myspace.com/bilkspace

Vortex Magnolia tvorita brata Jure in Marko, oba že dalj časa aktivna znotraj zasedbe We can't sleep at night. Ujeta v turbulenco, ki jo za seboj puščajo bobni, kitara in vokali.
http://www.myspace.com/vortexmagnolia
 


kontakt: jasna.babic@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz