PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 4. februar 2010

22:00 - Koncert
BILK (Hr) + VORTEX MAGNOLIA (Slo) / after SUNNEH (KRUNCH IT!!)

Ko so zagrebški trio BILK pred leti predstavili svoj prvenec This BILK is Radioactive (Moonlee records), je med domačo publiko završalo -  ponujene melodije so bile sveže, privlačne in takooo prepričljive… BILK so elektronski live act, katerega glasbeno ustvarjanje težko zaobjamemo z ohlapnimi definicijami. Približek oznake bi bila nenavadna zmes drum’n’bassa, breakbeata, reggaea, postrocka in noise elementov, ki hitro zleze pod kožo. Fantje so pridno koncertirali, postali zmagovalci na Newcomer festivalu v Gradcu, potem pa se za nekaj časa umaknili z odrov. Po dolgem času smo jih imeli priložnost ponovno slišati v jesenski YU GO glasbeni ediciji, zimsko ledenico pa bodo topili na domačem metelkovskem terenu.. Kot so že zapisali na Rockonetu:  “Ta stvar je prekleto dobra!”  Bili ste opozorjeni!
http://www.myspace.com/bilkspace

Vortex Magnolia tvorita brata Jure in Marko, oba že dalj časa aktivna znotraj zasedbe We can't sleep at night. Ujeta v turbulenco, ki jo za seboj puščajo bobni, kitara in vokali.
http://www.myspace.com/vortexmagnolia
 


kontakt: jasna.babic@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz