PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 12. januar 2012

22:00 - KiborgSpužva Büking
Profanity Fest #1: UROS (Slo) + JAWBREAKER (Slo) + TELEPORT (Slo)

Profanity fest #1 je prvi (doh) koncert v liniji ne enega koncerta za promocijo slovenske spletne milozvočne revije Profanity (www.profanity.si). Glede na to, da se gre za mlajšo zadevo, na koncertu igrajo mlajše skupine zvrsti, ki jih pokrivamo, tako da se obetajo rahlo neortodoksne mešanice glasbenih skupin.
 

Uroš – goat metal
http://www.reverbnation.com/uros
ivel je za dvema gorama, tremi grički in ena pa pol dolinami, ali pa je bilo štirimi (no seveda je to odvisno, kje je točka, kjer se posameznik nahaja), nad podtalnico in Pod goro, kjer so Dobra polja in pošta, tam kjer je za znoret mirno in za umret grdo. No, tam je živel hrabri in marljivi kozel Uroš. Mali kozlički so se pretepali in pljuvali, koze pa so neumorno meketale in včasih tudi kozlale, vendar Uroš še vedno ni bil srečen, še vedno mu je bilo neverjetno dolgočas in si je želel nekaj več, nekaj drugačnega, nekaj nemirnega, nekaj glasnejšega. Tako ga je nekega dne opazil gospodar D Omen in ga povprašal »Ja kaj pa je Uroš, kaj tak žalosten si danes, kaj tako grenkega obraza zreš v nebo?« in Uroš mu je odvrnil »Meke-ke-keke, šmrk, ...keke-fakete-Meke, Meketate-kuractegledate-gate-teke-te-Mekete, šmrk, meeeee-ke-tete-taku...kekuhate, meketeteteteteteteeteeeee...« in gospodar se je prijel za brado, rahlo pomisli in ... DIIIIIIING-DONG, Uroš ga je nok-autiral z enim samim rahlim zamahom rogov, ker to je pač način kako izraža veselje ko se spomni neke neverjetno briljantne ful dobre ideje. In ta idejaja, ta ideja je bila, (naslednje besedilo se bere zelo hitro) da bi njemu in vsem njegovim sovaščanom in sovaščankam tedensko, v sosedovi montažni bajti, v zgornjem štuku, za lahko noč igral ansambel bolj jezne narave, ki jim mar ni za tečne, požrešne in brezosebne kapitalistične barabe, mar jim je samo za bobne, krike in kitare... ime? (zdaj spet berete normalno)ime pa naj jim bo po njemu samem: URRROOOOOŠ!!!
 

Jawbreaker – hard rock
http://www.myspace.com/jawbreaker1
Jawbreaker so mlada skupina polna lepotcev iz Polzele, ki igrajo hard rock in imajo zelo kratek promo tekst.
 

Teleport – thrash metal
http://www.youtube.com/user/teleportband
Teleport so slovenski sci-fi thrash trio, ki se zgledujejo po Voivod medtem, ko žrejo kriptonit in imajo rahlo daljši promo tekst kot Jawbreaker.
 

FB event page:
http://www.facebook.com/events/104429536341108/
 

Info & kontakt:
http://www.profanity.si
http://www.facebook.com/otorinolaringolog
http://www.facebook.com/pages/KiborgSpu%C5%BEva-B%C3%BCking/113672872077740


kontakt: evkaliptus666@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz