PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 19. januar 2012

22:00 -
UPBEAT ALLSTARS (UK)+ STILLBUST (UK)

UPBEAT ALLSTARS
Upbeat Allstars so skate ska/punk kvartet z ženskim vokalom in prihajajo iz jugozagodnega dela Velike Britanije. Igrajo glasbo, kakršno smo poslušali v 90ih, toda s priokusom novega. ?e so vam bili všeč Dance Hall Crashers, No Doubt, Sublime, enostavno morate obiskati njihov koncert.
Med člani so skupaj nabrali dobesedno več tisoč koncertov v raznoraznih skupinah. Christie prihaja iz valežanskega funk benda “Dirty Sparrows”, Andy je preživel svojih 7 zadnjih let v “Fandangle” in kasneje v “New Riot”, Ernie je bil leta obraz “Junction 27” in je celo igral na Wembley Areni, Nick pa je bil session glasbenik in igral tudi v skupini “No Closure”.
Skupina je nastala v letu 2011 in ravno posnela svoj prvenec. ?eprav so šele začeli kariero, so že odigrali prve koncerte v domovini, ter se januarja odpravljajo na prvo dvotedensko evropsko turnejo, v okviru katere bodo obiskali tudi Slovenijo.
http://www.facebook.com/UpbeatAllstars


STILLBUST
Šok razburljive vokalne dramatike in hrup eksplozije kitar vas ustreli takoj ko bend udari prvi akord. Kaotične strukture so podprte z ravno prav moči, da skupini ni moč reči da je eksperimentalna, pa vendarle se drži v mejah temačne sfere, ki ji rečemo punk rock.
Skupina, ki že nekaj časa opravlja več kot korektno delo na koncertih v Angliji. Priznana Angleška glasbena revija NME jih je uvrstila na 4. mesto lestvice najboljših »unsigned« skupin tega leta. Lahko bi za njih rekli da gre neke vrste matematični ska zapakiran v moderni Punk Rock.
http://www.facebook.com/stillbust

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/182581741829851/?ref=ts


kontakt: rok.djordjevic@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz