PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 27. januar 2012

21:00 -
Mr. T-BONE & THE YOUNG LIONS (I)

Mr. T-Bone je ikona sodobne svetovne ska-rocksteady scene. Na prelomu tisočletja se je preselil v New York, kjer je s svojim inštrumentom plemenitil zvok imenom, kot so New York Ska-Jazz Ensemble in Rocksteady 7. Z Davidom Hillyardom in Rocksteady 7 je Mr.T-Bone nedavno blestel na odru Gala hale, kjer je pokazal, da je poleg izjemnega obvladovanja pozavne tudi izvrsten vokalist, kar nenazadnje izkazuje tudi z ustvarjanjem v svojem bendu, s katerim se bo v Ljubljani že približno petič v svoji karieri ustavil ob predstavitvi nove plošče Nothing to Lose.

?etrti studijski album, če ne štejemo eksperimentalnega I Do Dub in instrumentalnega Instrumental Session, Nothing To Lose je nadaljevanje odličnosti, ki njegov tretji album Heroes uvrsti na najvišje mesto med ska in reggae albumi leta 2008. Mr. T-Bone se je po zvezdniških zasedbah s tretjim albumom ustalil s spremljevalno zasedbo The Young Lions, katera mu ne služi več kot zasedba za prestavljanje studijskih izdelkov v živo, temveč igra pomembno vlogo v celotnem procesu ustvarjanja glasbe, kar se nenazadnje izkaže tudi v presežnih koncertnih izvedbah.

http://www.mrtbone.com/
http://www.myspace.com/mrtboneblog

Vstopnina: 8/10 €
Rezervacije: www.galahala.com/reservations/
 


kontakt: andrej@galahala.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz