PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 14. junij 2012

21:00 - Stand up komedija
VEČER NOVEGA MATERIALA

Klub Gromka nadaljuje petletno tradicijo večerov stand up komedije, v tem času pa je za stenami metelkovske rezidence vzkalilo kar nekaj uspešnih slovenskih stand up komikov. Zadni metelkovski stand-up pred poletjem bo namenjen predfestivalskemu druženju in klubskemu piljenju materialov za dolgo vroče poletje.

Večer novega materiala ponuja komikom možnost, da preizkusijo svoje nove, še neizbrušene šale, prve kilometre na odru pa nabirajo tudi vsi zelenci v svetu stand upa. Komiki bodo predstavili in testirali nekatere povsem sveže ideje in fore, pokomentirali aktualne dogodke ter pilili svoj material.
Bodite priča in tudi sodelujte pri samem nastajanju šal. Ne zamudite možnosti, da komikom poveste, da so dobri ali zanič, saj v Gromki prav to pričakujemo od vas :)

Gostitelj večera bo Andrej Težak Tesky, na odru pa se mu bodo pridružili nekateri že uveljavljeni komiki, pa tudi številni novinci. 
Nekatere šale bodo zažgale, nekatere bodo šle mimo, zato se obeta pravi rollercoaster stand up komedije.

 

 

 


kontakt: tesky@cehzasmeh.si
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz