PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 24. september 2012

21:00 - Giljotina
UPBEAT ALLSTARS (UK) + THE GREAT REVERSE (Slo)

UPBEAT ALLSTARS (VB)
Upbeat Allstars so skate ska/punk kvartet z ženskim vokalom in prihajajo iz jugozagodnega dela Velike Britanije. Igrajo glasbo, kakršno smo poslušali v 90ih, toda s priokusom novega. Če so vam bili všeč Dance Hall Crashers, No Doubt, Sublime, enostavno morate obiskati njihov koncert.
Med člani so skupaj nabrali dobesedno več tisoč koncertov v raznoraznih skupinah. Christie prihaja iz valežanskega funk benda “Dirty Sparrows”, Andy je preživel svojih 7 zadnjih let v “Fandangle” in kasneje v “New Riot”, Ernie je bil leta obraz “Junction 27” in je celo igral na Wembley Areni, Nick pa je bil session glasbenik in igral tudi v skupini “No Closure”.
Skupina je nastala v letu 2011, tokrat pa se bodo pri nas ustavili v sklopu promocijske njihovega novega albuma, imenovanega "Wake Up".
http://www.facebook.com/UpbeatAllstars


THE GREAT REVERSE (Slo)
The Great Reverse prihajajo iz raznih delov Slovenije, svojo bazo pa imajo v Ljubljani. Gre za ska/punk band, ki ima težnje po spogledovanju z veliko ostali zvrstmi kot so reggae, dub, rock in metal. V svoji kratki zgodovini so doživeli nemalo kadrovskih sprememb, v trenutni postavi pa delujejo od aprila 2012. Zadnji koncert pred pavziranjem za nedoločen čas.
http://www.facebook.com/thegreatreverse


kontakt: davorin@giljotina.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz