PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAponedeljek, 24. september 2012

21:00 - Giljotina
UPBEAT ALLSTARS (UK) + THE GREAT REVERSE (Slo)

UPBEAT ALLSTARS (VB)
Upbeat Allstars so skate ska/punk kvartet z ženskim vokalom in prihajajo iz jugozagodnega dela Velike Britanije. Igrajo glasbo, kakršno smo poslušali v 90ih, toda s priokusom novega. Če so vam bili všeč Dance Hall Crashers, No Doubt, Sublime, enostavno morate obiskati njihov koncert.
Med člani so skupaj nabrali dobesedno več tisoč koncertov v raznoraznih skupinah. Christie prihaja iz valežanskega funk benda “Dirty Sparrows”, Andy je preživel svojih 7 zadnjih let v “Fandangle” in kasneje v “New Riot”, Ernie je bil leta obraz “Junction 27” in je celo igral na Wembley Areni, Nick pa je bil session glasbenik in igral tudi v skupini “No Closure”.
Skupina je nastala v letu 2011, tokrat pa se bodo pri nas ustavili v sklopu promocijske njihovega novega albuma, imenovanega "Wake Up".
http://www.facebook.com/UpbeatAllstars


THE GREAT REVERSE (Slo)
The Great Reverse prihajajo iz raznih delov Slovenije, svojo bazo pa imajo v Ljubljani. Gre za ska/punk band, ki ima težnje po spogledovanju z veliko ostali zvrstmi kot so reggae, dub, rock in metal. V svoji kratki zgodovini so doživeli nemalo kadrovskih sprememb, v trenutni postavi pa delujejo od aprila 2012. Zadnji koncert pred pavziranjem za nedoločen čas.
http://www.facebook.com/thegreatreverse


kontakt: davorin@giljotina.org
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz