PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 8. april 2004

22:00 - Hripav glas
ALLEE DER KOSMONAUTEN (Berlin) + SILENCE + INFEKCIJA (oboji Poljska)

Berlinski kvartet si je ime nadel po enem od ostankov vzhodnonemške države in njenega vesoljskega programa. Z Avenije astronavtov še vedno vodijo stranske ulice betonskih blokovskih naselij, poimenovane po posameznih astronavtih. Allee der Kosmonauten njihovo izgubljenost v vesolju radi primerjajo s svojo izgubljenostjo v času kapitalizma. Bes, napetost, pa tudi otožnost svoje mešanice crust panka in melodičnih postrokovskih jamov so doslej zabeležili le na demo posnetku s petimi pesmimi.

Silence so pred kratkim izdali poljsko izdajo albuma Mad Civilisation, ki je prvič izšel za francosko neodvisno založbo Les Nains Aussi. Med lublinskimi zasedbami (Juliette, Crush All Fakes, Anywhere But Here, Gas Chamber Melodies,…) so prav Silenci tisti, ki so s svojim drvečim hardkor-pankom mestu pridali naziv â€opoljskega Portlandaâ€? zaradi podobnosti s portlanskimi zasedbami Tragedy in Remains of the Day.

Crust skupina Infekcija, ki se turneji pridružuje, bo pri poljski založbi Trujaca fala kmalu izdala svoj prvi album.

vstopnina je.

+

24.00
ReŠetanje
Glasbena redakcija Radia Študent v nedrjih matere Gromke
[b]Kum Su[eb] Širok spekter gruvarij založbe Ninja Tune in break s kompilacij [i]Dope on plastic[ei].

vstopnine prosto!« nazaj


POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz