PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 24. november 2012

21:30 -
THRASH BASH!: ERUPTION (LJ) + TELEPORT (LJ) + HELLSWORD (LJ)

časovnica:


21:30 - vrata
22:00 - Teleport
23:00 - Hellsword
23:58 - Eruption

Na domači sceni že dobro znani ERUPTION thrashirajo od leta 2004. Do danes so večkrat spremenili postavo, v zadnji spremembi v 2011 se jim je za bobne vsedel stari maček Tegla iz lokalnih mojstrov hrupa Dickless Tracy ter skupaj z novim kitaristom Andrejem in starimi člani so formirali enega boljših thrash metal produktov na trenutnih ex-Yu odrih. Eruption igrajo 100% čisti starošolski thrash metal ala Testament, Vio-lence, Nuclear Assault, hitro,  jezno in podkovano z vrhunskimi kitarskimi in bass enotami ozadju. Kmalu bodo izdali drugi album ''Tenses Collide'' za špansko založbo  Xtreem Music, v Gromki pa bodo prvič in zadnjič v tej zasedbi odigrali celoten že razprodani prvenec  "Lifeless Paradise" iz 2009.
http://www.reverbnation.com/eruptionslo
http://www.youtube.com/watch?v=Zyofo3i-L1M
 

HELLSWORD se lahko pohvalijo, da od leta 2009 igrajo najbolj umazan motorhediziran thrash/black/speed metal v stilu starih Venom, Bulldozer, Hellhammer/Celtic Frost. Letos so izdali album Blasphemy Unchained in trio Mike Manslaughter, Mark Massakre, Ironfist bo prinesel na Gromkin oder kvalitetno dozo old school r'n'r okultizma in zlobe vsem, ki niso imeli sreče doživeti koncerte v 80ih, ter vrnili nazaj v čas vse tiste, ki so takrat dobivali muskelfiber od headbanganja.
http://www.reverbnation.com/hellsword
http://www.youtube.com/watch?v=VmjxKsuaULw

TELEPORT žagajo old school thrash metal v veni Coroner in Voivod od leta 2010, do sedaj so posneli demo Galactic Usurper v letu 2011. Na Gromkinem odru so že grmeli in pokazali publiki, da ima trenutna lokalna mlada thrash metal generacija ogromno za pokazati in da nas ne rabi skrbeti, da ne bi imeli kvalitetnih starošolskih hrupov tudi po bližnjih odrih.
http://www.youtube.com/watch?v=hFVAuzQMuRY
https://www.facebook.com/pages/TELEPORT/198227453586416?sk=info

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/515493191796451/


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz