PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 20. september 2012

21:00 - Stand up komedija
VEČER NOVEGA MATERIALA

Tudi v novi sezoni Klub Gromka nadaljuje večletno tradicijo večerov stand up komedije, v tem času pa je za stenami metelkovske rezidence vzkalilo kar nekaj uspešnih slovenskih stand up komikov. 

V novi sezoni bomo nadaljevali z večeri novega materiala, dodali pa bomo še gosta. Tokrat bo to hrvaška, v Sloveniji zelo zaželjena komičarka Marina Orsag.
Večer novega materiala ponuja komikom možnost, da preizkusijo svoje nove, še neizbrušene šale, prve kilometre na odru pa nabirajo tudi vsi zelenci v svetu stand upa. Komiki bodo predstavili in testirali nekatere povsem sveže ideje in fore, pokomentirali aktualne dogodke ter pilili svoj material.
Bodite priča in tudi sodelujte pri samem nastajanju šal. Ne zamudite možnosti, da komikom poveste, da so dobri ali zanič, saj v Gromki prav to pričakujemo od vas :)

Gostitelj večera bo Andrej Težak Tesky, na odru pa se mu bodo pridružili nekateri že uveljavljeni komiki, pa tudi številni novinci. 
Nekatere šale bodo zažgale, nekatere bodo šle mimo, zato se obeta pravi rollercoaster stand up komedije.

v svoje vrste seveda vabimo tudi nove komike, če bi se nam kdo radpridružil in preizkusil svoje prve 3 minute, naj se javi na spodnji mejl ...

 

 


kontakt: tesky@cehzasmeh.si
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz